Sobe:
Dorms
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova prostrana i svetla dorm soba je jednostavno, ali moderno dekorisana, ima privatni balkon i koristi zajedničko kupatilo. Tip dorma je mešoviti. Sadržaji dorma uključuju: 8 kreveta na sprat, klimu sa nezavisnom kontrolnom jedinicom, centralno grejanje, personalne ormariće sa zaključavanjem, lampe za čitanje, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnike povezane na centralni muzički sistem sa prekidačem, posteljinu, peškire i papuče. Održavanje je dnevno.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova svetla i elegantna dorm soba je jednostavno, ali moderno dekorisana i koristi zajedničko kupatilo. Tip dorma je mešoviti. Sadržaji dorma uključuju: 4 kreveta na sprat, klimu sa nezavisnom kontrolnom jedinicom, centralno grejanje, klub stočić sa tabureima, personalne ormariće sa zaključavanjem, lampe za čitanje, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnike povezane na centralni muzički sistem sa prekidačem, posteljinu, peškire i papuče. Održavanje je na svaka 3 dana.
Privatne sobe
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova prijatna budžetska soba je jednostavno, ali moderno dekorisana, ima ormarić na zaključavanje, i koristi zajedničko kupatilo. Sadržaji sobe uključuju: klimu, centralno grejanje, mini garderober sa delom na zaključavanje, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnik povezan na centralni muzički sistem sa prekidačem, posteljinu, peškire, papuče i bade mantil. Održavanje o menjanje peskira je na svaka 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova svetla soba je jednostavno, ali moderno dekorisana, ima privatni umivaonik, balkon i koristi zajedničko kupatilo. Sadržaji sobe uključuju: klimu, centralno grejanje, mini garderober sa delom na zaključavanje, umovaonik, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnik povezan na centralni muzički sistem sa prekidačem, balkon sa stočićem i stolicom, posteljinu, peškire, papuče i bade mantil. Održavanje i menjanje peškira je svaka 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova svetla soba je jednostavno, ali moderno dekorisana, ima privatni umivaonik i koristi zajedničko kupatilo. Postoje 2 ovakve sobe. Sadržaji sobe uključuju: 2 kreveta na sprat, klimu, centralno grejanje, garderober sa delom na zaključavanje, desk sa umivaonikom, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnik povezan na centralni muzički sistem sa prekidačem, posteljinu, peškire, papuče i bade mantil. Održavanje i menjanje peskira je na svaka 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ova svetla i elegantna privatna soba je jednostavno, ali moderno dekorisana i koristi zajedničko kupatilo. Max kapacitet je 4, a min 3 osobe. Sadržaji sobe uključuju: 4 kreveta na sprat, klimu, centralno grejanje, klub stočić sa tabureima, personalne ormariće sa zaključavanjem, lampe za čitanje, zajedničko kupatilo, zajednički toalet, zvučnike povezane na centralni muzički sistem sa prekidačem, posteljinu, peškire,papuče i bade mantile. Održavanje je svaka 3 dana.  ...
Apartmani
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ovaj udoban i moderan studio apartman je opremljen velikim bračnim krevetom i sofom, balkonom, privatnim kupatilom sa tuš kabinom i opremljenom kuhinjom sa sudoperom. Maksimalan kapacitet je 3 osobe. Sadržaji apartmana uključuju: besplatan bežični internet, kablovsku televiziju i LCD TV, DVD plejer, plakar, klimu, posteljinu, peškire, papuče i badi mantile, sto za ručavanje, centralno grejanje, besplatna sredstva za ličnu higijenu, fen za kosu, mikrotalasnu pećnicu, toster, ketler, ravnu kuhinjsku ploču sa 2 ringle, frižider, kuhinjsko posuđe i pribor. Održavanje apartmana i zamena peškira je na svaka 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ovaj udoban i moderan studio apartman je opremljen 2 singl kreveta i 2 kreveta na sprat, balkonom, privatnim kupatilom sa tuš kabinom i opremljenom kuhinjom sa sudoperom . Maksimalan kapacitet je 4 osobe. Sadržaji apartmana uključuju: besplatan bežični internet, plakar, kablovsku televiziju i LCD TV, klimu, DVD plejer, muzički uređaj, posteljinu, peškire, papuče i bade mantile, sto za ručavanje, centralno grejanje, besplatna sredstva za ličnu higijenu, fen za kosu, mikrotalasnu pećnicu, toster. ketler, frižider, ravnu ploču sa 2 ringle, kuhinjsko posuđe i pribor. Održavanje apartmana i zamena peškira je na 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Udoban i moderan studio tipa Suite je opremljen 2 singl kreveta i krevetom na sprat, velikim balkonom, privatnim kupatilom sa tuš kabinom, sofom za sedenje i klub sto . Maksimalan kapacitet je 4 osobe. Sadržaji studija uključuju: besplatan bežični internet, plakare, kablovsku televiziju i LED TV, sofu i klub sto, klimu, posteljinu, peškire, papuče i bade mantile, centralno grejanje, besplatna sredstva za ličnu higijenu, fen za kosu, kutak za čaj i kafu sa ketlerom i mini frižider. Održavanje apartmana i zamena peškira je na 3 dana.
Spirit Hostel & Apartments - The Best hostel in Belgrade
Ovaj udoban i moderan studio apartman je opremljen 2 singl kreveta i krevetom na sprat, balkonom, privatnim kupatilom sa tuš kabinom i kompletno opremljenom kuhinjom sa sudoperom . Maksimalan kapacitet je 4 osobe. Sadržaji apartmana uključuju: besplatan bežični internet, kompjuter sa internetom, radni sto i stolicu, plakar, kablovsku televiziju i LCD TV, klimu, posteljinu, peškire, papuče i bade mantile, sto za ručavanje, centralno grejanje, besplatna sredstva za ličnu higijenu, fen za kosu, mikrotalasnu pećnicu, toster, rernu. ketler, frižider, mašinu za sudove, kuhinjsko posuđe i pribor. Održavanje apartmana i zamena peškira je na 3 dana.