Nalazimo se...

REZERVIŠITE PREKO NAS TRANSFERE SA AERODROMA/ŽELEZNIČKE/BUS STANICE!

Samo nas kontaktirajte malo unapred i mi ćemo za Vas organizovati transfer! Ovo je najlakši, najsigurniji i veoma povoljan način da stignete do nas!


Naravno, postoje i druge opcije :

SA GLAVNE ŽELEZNIČKE/AUTOBUSKE STANICE :

Javnim prevozom:

Koristite tramvaj broj 2 pravac Kalemegdan, i izađite na 4. stanici, ukoliko krećete sa autobuske stanice, odnosno na 5. stanici ukoliko krećete sa železničke stanice. Ime tramvajske stanice na kojoj izlazite iz tramvaja je Dorćol-Braće Baruh (Дорћол- Браће Барух), baš kao i naša ulica. Tačno preko puta ulice u odnosu na stajalište na kom ste izašli, nalazi se početak naše ulice- Braće Baruh. Pratite ulicu nekih 200m i doćićete do novije žuto-bele zgrade, u kojoj se nalazi naš hostel. Videćete tablu i ulaz sa dvorišne strane zgrade, sa brojem 20b. Recepcija se nalazi na 4. spratu.

Naravno, uvek možete koristiti taksi sa obe centralne stanice, ali budite pažljivi, jer je tamo veliki broj ilegalnih taksista, koji će pokušati da Vam naplate mnogo vise od predviđenog.

SA AERODROMA “NIKOLA TESLA”:

Možete koristiti javni gradski autobus broj 72, koji polazi ispred terminala "ODLASCI" na gornjem nivou. Autobus ide do stanice "Zeleni Venac" u centru grada. Odatle pratite Jug Bogdanovu ulicu koja vodi do ispod Brankovog mosta, gde se nalazi tramvajsko stajalište tramvaja Broj 2, i sada možete slediti dalje instrukcije opisane gore u sekciji “sa glavne železničke/autobuske stanice”.

Takođe, možete koristiti i mini bus A1, koji vozi direktno do glavne železničke stanice i trga Slavija. Sa glavne železničke stanice, sledite dalje uputstva opisana gore u sekciji “sa glavne železničke/autobuske stanice”.

Naravno, uvek možete koristiti taksi, ali budite pažljivi, jer je na “DOLASCIMA” veliki broj ilegalnih taksista, koji će pokušati da Vam naplate mnogo vise od predviđenog

Naravno, najsigurnija opcija, je da u svakom slučaju odšampate mapu i instrukcije i ponesete ih sa sobom.

Vidimo se u ”Spirit Hostelu & Apartmanima”!!

Adresa:
Braće Baruh 20b
4.sprat
11000 Beograd
Call Center: +381 11 29 200 55
hostel in belgrade
hostel in belgrade